Tervetuloa Israelpiirin blogiin

Israelpiiri on espoolaisten kristittyjen yhteisö, joka aktiivisesti edistää raamatullista Israel-tietoutta ja kristillistä sionismiä järjestämällä erilaisia tilaisuuksia sekä siunaamalla Israelia niin käytännön avustustoimenpitein kuin rukouksinkin. Uskomme, että tämän ajan Israelilla on merkittävä osa Jumalan lunastussuunnitelmassa, eikä kirkko ole korvannut Israelia, vaan Jumala tulee osoittaman pyhyytensä kaikille kansoille Israelin maan ja juutalaisen kansan kautta.

tiistai 28. helmikuuta 2012

Myös sisäministeri Päivi Räsänen mukaan Espoon Israel-tapahtumaan 17.3.


Ministeri Päivi Räsänen on vahvistanut tulonsa Espoon helluntaikirkolla 17.3. järjestettävään yhteiskristilliseen Israel-tapahtumaan ja puhuu klo 18 alkavassa tilaisuudessa.

Muita puhujia ovat klo 15 tilaisuudessa europarlamentaarikko Hannu Takkula ja Juha Ketola (ICEJ) ja klo 18 tilaisuudessa ministeri Räsäsen lisäksi Pasi Turunen Patmokselta ja Harri Kröger Vantaan kotikirkolta.

Lisäksi mukana ovat Espoon helluntaiseurakunnasta Kyösti & Irma Frestadius, Jukka Rahkonen, Risto Huvila sekä juontajina Sinikka Tinell ja Pekka Ruokomäki. Iltatilaisuuden musiikista vastaa Risto Huvila & Uusi laulu.